Ciulama de ciuperci

by Nicoleta G. on 16/01/2012

Post image for Ciulama de ciuperci

Ingrediente: 1/2 kg ciuperci, 1 morcov, 1 ceapa, sare, ulei, 3 linguri cu varf de faina

Mod de preparare:
Ciupercile se curata si se taie, apoi se pun la foc intr-o oala impreuna cu morcovul si ceapa. Se sareaza dupa gust. Se completeaza cu apa pana se fierb bine ciupercile. Dupa ce fierb, se da oala deoparte. Pe urma, in cratita unde se face ciulamaua, se pune ulei la prajit, se da apoi cratita deoparte si se pun 3 linguri cu varf de faina si se amesteca, apoi se pune zeama cu polonicul din oala cu ciuperci pana se dizolva bine faina. Se tot amesteca sa nu fie cocoloase. Se pune pe urma pe aragaz si se lasa sa fiarba pana se ingroasa putin. Se adauga ciupercile si se mai amesteca cateva minute.
Se serveste calda cu mamaliguta. Pofta buna!

Leave a Comment

Previous post:

Next post: