Bulz ciobănesc

by S. Elena on 29/01/2012

Post image for Bulz ciobănesc

Aveam un obicei când mergeam la munte, acela de a mânca bulz ciobănesc. M-am hotărât însă să-mi prepar singură acasă acest fel de mâncare. Ce pot să spun este că pe cât de simplu este de făcut, pe atât este de delicios. Numai că ar fi bine să fie făcută atâta cantitate cât se mănâncă o singură dată pentru că atunci când se întăreşte nu mai este aşa bună la gust.

Se prepară mămăliga într-un vas.

În interiorul mămăligii preparate se pun următoarele ingrediente: brânză de burduf, unt, feliuţe de ou fiert, bucăţi de cârnat prăjit. Compoziţia astfel preparată se pune la cuptor şi se lasă până devine crocantă la suprafaţă. Brânza şi untul se topesc şi intră în compoziţie, ceea ce o face foarte gustoasă.

Poftă bună!

Leave a Comment

Previous post:

Next post: